• LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon

© 2017 by Felles Film AS

Kontakt:

bjornar@fellesfilm.no

+ 47 45218715

Bjørnar Grønhaug

Produsent og Eier

Madeleine Hagen

Regissør og Styremedlem

Hilde Finnseth

Fotograf

Mika Martinussen

Redigerer

Bjørnar er utdannet dokumentarfilmregissør ved NISS i Oslo og har gjennom diverse kurs og eget arbeid utviklet seg til å fungere som produsent. Han startet Felles Film som et enkeltmannsforetak i 2012 og har produsert kortfilm som har vunnet internasjonale priser, fått viral spredning på film laget med bruk av skjult kamera og vist dokumentar på VGTV med over 180 000 visninger. Han har også fått tilskudd fra Innovasjon Norge i flere runder og gjennom dette utarbeidet modellen for Dokumentasjonsfilm og lagt grunnlaget for Felles Film slik selskapet ser ut i dag. Bjørnar har en sterk integritet og jobber kun med prosjekter som vil bidra til å gjøre verden til et bedre sted, enten det er i liten eller stor skala.

Madeleine er utdannet dokumentarfilmregissør på NISS og har flere års erfaring som freelanceregissør for ulike underholdnings- og dokumentarserier. Hun har jobbet som regissør på bl.a. Jakten på kjærligheten og VGTV-serien Riise og Louise. Hun har også gjort casting på både Paradise Hotel og Sykt perfekt. For Felles Film har hun regissert Maria vs Maria og diverse andre små og store oppdragsfilmer. Madeleine er opptatt av å gi en stemme til grupper i samfunnet som ellers ikke blir sett og hørt, som ungdommer med psykiske problemer og mennesker som har opplevd tvang i psykiatrien og har jobbet på flere prosjekter som har tatt for seg disse temaene.

Kristijan er utdannet TV- og film kinematograf fra Makedonia og har bred erfaring innen TV- og videoproduksjon, samt spillefilm. Han har jobbet som fotograf på både en- og flerkameraproduksjoner, nyheter, underholdning, reklamefilmer, dokumentarer og musikkvideoer. Gjennom arbeidstrening i Felles Film har han lært seg redigeringsfaget og har nå det tekniske ansvaret for produksjoner fra planlegging til gjennomføring, ferdigstilling og levering. Kristijan er alltid utforskende og nysgjerrig og lærer seg stadig nye ting, som bidrar til å heve nivået på produksjoner vi jobber med. Han har en arbeidslyst og -evne som overgår de fleste og er alltid løsningsorientert.

Kristjan Velkovski

Fotograf og Redigerer

Hilde har en bachelor i estetikk ved UiO, har studert journalistikk ved Merkantilt Institutt, og film og foto på NISS og Oslo Fotokunstskole. Ved siden av oppdrag for Felles Film har hun ansvar for opplæring i kamera og lys på Westerdals i Oslo. Hilde har en enorm interesse for film og foto og sier hun føler seg privilegert som får lov til å jobbe med det hun elsker. Hilde er ekspert i å skape visuelle løsninger for hvordan historier kan fortelles og ønsker at filmene hun er med på skal bidra til å gjøre en forskjell. Om det gjelder for bare én person eller er med på å redde verden spiller ingen rolle, så lenge det vi lager virkelig betyr noe for noen. Derfor er Hilde vår faste freelancer på foto og en uvurdelig ressurs og ha med på utvikling av visuelt konsept og under opptak. 

Mika er utdannet redigerer ved NISS og har studert Musikkteknologi ved HiTø og Musikkvitenskap ved Stockholms Universitet. I tillegg har han studert Pedagogikk og Spesialpedagogikk. Han har jobbet som førskolelærer og miljøarbeider, spilt slagverk og bass på bl.a. Nationaltheatret, Riksteatret, Nordnorsk Opera og Symfoniorkester og Edderkoppen teater. Som redigerer har han jobbet i NRK Nyheter, Monster, NRK Underholdning, VGTV, Teddy TV, Mastiff m.fl. Mikas varierte bakgrunn er gull verdt når vi skal fortelle historier om mennesker og det de brenner for - på en måte det virkelig svinger av. Arbeidserfaringen fra Dagsrevyen kommer også godt med når vi jobber under tidspress og må ta raske valg, tydeliggjøre fortellingen og finne gullet i materialet vi jobber med.

Laura Marano

Konsulent

Laura er utdannet innen internasjonal politikk og har kompetanse og erfaring fra å jobbe i Storbritannia og Øst-Afrika i over ti år med frivillige organisasjoner, offentlig sektor, felleskapsutvikling og sosialt entreprenørskap. Hun har utviklet strategier for måling av samfunnseffekt, basert på Theory of Change for organisasjoner som Self Help UK og Red Cross (det internasjonale Røde Kors). For tiden jobber hun med å utvikle et målingsverktøy for Områdeløft Tøyen og Grønland og jobber deltid med diverse oppgaver i nabolagsinkubatoren Tøyen Unlimited. I Felles Film fungerer hun som konsulent og utfører måling av samfunnseffekt for kundene våre som ønsker det.