• LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon

© 2017 by Felles Film AS

Kontakt:

bjornar@fellesfilm.no

+ 47 45218715

Bjørnar (gründer i Felles Film) har på kort tid skapt et av Tøyens mest spennende samfunnsorienterte selskaper. Han er en offensiv og utviklingsorientert samarbeidspartner som legger ned stort engasjement i hvert prosjekt.

 

Områdeløft Tøyen har samarbeidet med Felles Film siden januar 2017, og vi har sett en brått oppadstigende utvikling i kvalitet og samhandling med oss som oppdragsgivere. Bjørnar har et skarpt blikk for dokumentasjon av det sosiale og samfunnsmessige - størrelser som kan være vanskelig å fange på film.

 

Filmen om den sosiale entreprenøren Wid Al-Saedy er den foreløpig siste produksjonen han har gjort for oss, og den har skapt svært gode resultater og har nådd ut til nesten 60.000 via Facebook uten at vi har kjøpt annonsering.

 

Jeg anbefaler Felles Film på det varmeste.

Magnus Nystrand

Kommunikasjonsrådgiver Områdeløft Tøyen / Bydel Gamle Oslo

Kommunikasjonsstaben i Statsbygg samarbeidet med Felles film om å lage tre korte filmsnutter. Temaet var viktig for oss: et prosjekt med høye miljøambisjoner og det beste miljøbygget i sin klasse i Norge. Bjørnar Grønhaug og Felles film møtte oss med god forståelse, men utfordret oss samtidig faglig. Vi gir dem våre beste anbefalinger videre.

Marianne Sømme
Rådgiver
Statsbygg - Kommunikasjonsstaben


Vi fikk hjelp av Felles Film til å lage en video om datakurs og datatilbud på Furuset bibliotek og aktivitetshus, og var veldig fornøyde med måten de tok del i prosjektet på. De viste stor forståelse for oss som avsendere av tilbudet, for prosjektet, og var interesserte i å skjønne hva slags produkt vi var ute etter. De var oppmerksomme og tilstede hele veien, og kom med gode tips og råd underveis. De hadde også stort gehør for justeringer og endringer mot slutten. De koblet oss sammen med andre aktører som gjorde at filmen ble enda bedre enn vi hadde tenkt på selv, og bidra således til at prosjektet også fikk merverdi. Vi er veldig fornøyd med samarbeidet!

SoCentral har hatt gleden av å samarbeide med Felles Film i forbindelse med inkubatorprogrammet BOOST REFUGEE, som SoCentral hadde ansvaret for. Felles Film hadde ansvaret for å lage en dokumentasjonsfilm av inkubatorprogrammet.

 

Målsettingen med dokumentasjosfilmen var å dokumentere og promotere BOOST REFUGEE og resultatene som ble oppnådd til et bredt publikum av aktører som jobber med integrering av flyktninger. Felles Film har gjennomført dette arbeidet på en aldeles strålende måte. Først gjorde de et grundig forarbeid med selve planlegging av filmproduksjonen. Dernest har de fulgt prosjektet gjennom 3 måneder med filming og intervjuer. Dette ble gjort på en smidig og god måte hvor filmcrewet utgjorde en integrert og naturlig del av prosjektteamet. Sluttresultatet i form av de ferdige dokumentasjonsfilmene fikk fram essensen av utviklingen og resultatene av prosjektet på en svært god og engasjerende måte.

 

Jeg vil på det varmeste anbefale Felles Film for andre som har behov for å bruke film som virkemiddel til å synliggjøre prosjektforløp og -resultater.

 

Håkon Iversen

Partner og prosjektleder i SoCentral

Kunde: Områdeløft Tøyen
Kunde: SoCentral
Kunde: Statsbygg
Kunde: FUBIAK